коворкінги гнучкі офіси
мета
розвиток індустрії та її активне зростання
напрями діяльності
Досліджуємо, описуємо та розвиваємо коворкінг-ринок України, через:
a. організацію ринкових досліджень та надання доступу до авторських перекладів іноземних досліджень;
b. висвітлення результатів діяльності Асоціації та новин гравців ринку на сайті та в соцмережах, а також через забезпечення поширення новин ринку в профільних та масових ЗМІ;
c. встановлення міжнародних відносин, участь у міжнародних подіях, допомогу виходу на зарубіжні ринки та сприяння виходу іноземних брендів на локальний український ринок;
d. сприяння формуванню нормативно-правової бази функціонування ринку коворкінгів та гнучких офісів.
Підтримуємо гравців коворкінг-ринку України:
a. допомагаючи із налагодженням роботи ком'юніті, сприяючи знайомствам з потенційними амбасадорами локацій, проводячи зустрічі та інші події для спільноти;
b. надаючи сприяння у заповненні локацій через знайомства із потенційними клієнтами;
c. даючи поради щодо покращення локації та забезпечуючи їхнє впровадження, за запитом.
Проводимо освітню діяльність на коворкінг-ринку України:
a. надаючи доступ до інформації про історії успіху зарубіжних локацій, розповідаючи про тренди;
b. організовуючи події, що навчають створенню і управлінню коворкінгами та гнучкими офісами та надають практичні знання щодо відкриття та операційної діяльності коворкінгів;
c. допомагаючи гравцям ринку із рекрутингом – знаходженням профільних спеціалістів та навчаючи їх, за запитом.
Реєстрація на щорічну зустріч Асоціації коворкінгів
Залиште контакти, щоб зареєструватись!
підписатися на
розсилку АКУ
вакансії
Адміністративний директoр івент-простору