КОВОРКІНГИ
УКРАЇНИ
Список коворкінгів та сервіс-офісів України
створений командою Асоціації.
Якщо ви помітили неточність чи хочете додати свою локацію, напишіть нам:
hello@coworkingassociation.org.ua
Коворкінги Києва
Загальна площа 85 м²
Лунотека
Основна мета та місія коворкінгу — популяризація українських продуктових ІТ-компаній. Саме тому вагому частку нашої щотижневої програми становлять лекції й презентації українських продуктових ІТ-компаній. Запорошуємо до себе і відомих стартаперів-випусників — тих, хто надихає та мотивує майбутніх Джобсів та Масків діяти.
Коворкінги Дніпра
Коворкінги Львова
Pop-up coworking
У самому центрі Львова відкрився новий Pop-Up Coworking, від засновників Futura HUB. Зручно, мобільно, головне з бомбосховищем - ідеальне місце для роботи фрілансерам.
Коворкінги Одеси
Коворкінги Харькова
Коворкінги Вінниці
Коворкінги Запоріжжя
Загальна поща 430 м²
У розпорядженні гостей 70 робочих місць, конференц-зал на 50 осіб, простір для нетворкінгу, два скайп-руму для переговорів, швидкий інтернет і затишна лаундж-зона. Також є бібліотека, шафки для особистих речей, кафе і невелика кухня.
Загальна площа 40 м²
Інноваційний коворкінговий і навчальний інформаційно-консультаційний центр, робота якого грунтується на досягнення кожного клієнта бажаного результату в своїй сфері діяльності.
Коворкінги Кременчуга
Загальна площа 100 м²
Робочий простір в центрі міста Кременчука зі зручною транспортною розв'язкою і паркуванням. Це місце ідеально підходить для ділових і креативних людей.
Коворкінги Хмельницького
Загальна площа 250 м²
Коворкінг площею 250 кв. м. Відкритий простір на 20 робочих місць, переговорна кімната, зона відпочинку з кафе, майданчик для презентацій оснащений проекторо. Привітний персонал – проводить повний інструктаж (перший раз), завжди готовий піти на зустріч і допомогти.
Сервіс офіси Regus
- 17040 м²