Coworking for Ukraine

One Coworking є організацією, що охоплює велику кількість сучасних універсальних робочих просторів у різних куточках Європи.

Ми хочемо поділитися з вами ініціативою від One Coworking, яку створили наші іноземні партнери.

Її суть в тому, що кожен українець, що постраждав від війни та був змушений покинути рідну країну, може отримати безкоштовний доступ до різноманітних коворкінгів в межах One Coworking. Дана організація запрошує відвідати їхні робочі простори всіх, кому потрібно повернутися до роботи в тихому затишному місці зі сприятливою атмосферою. Отож, ми додаємо перелік робочих просторів, до яких уже можна звернутися. Окрім того, One Coworking закликає повідомити їх щодо інших локацій Європи, які бажали б долучитися за цією ініціативою.
На веб-сайті One Coworking розміщена повна карта локацій.
Жовтим позначені робочі простори, що надають безкоштовні столи для тих, хто має український паспорт. Вам слід зв’язатися з ними, щоб забронювати місце. При виборі локацій, позначених синім кольором, вам слід зареєструватися, обравши один коворкінг, та попросити безкоштовний ваучер, використовуючи наступне посилання на форму.

Також дана організація може надати допомогу з пошуком транспорту, ночівлі, короткострокового житла та навіть нової спільноти для спілкування. Короткий опис та посилання подані нижче.

Пошук поїздки

Flixbus пропонує безкоштовні поїздки з Перемишля та Жешува.

Пошук житла

Find a bed - допомагає людям де-небудь переночувати.

Пошук поїздки

Helpbus пропонує безкоштовні поїздки з України до Німеччини.

Пошук житла

Airbnb.org фінансує короткострокове житло до 100 000 людей, які змушені покинути Україну

Пошук спільноти

Можливість відвідати громадський захід та бути в курсі подій, що відбуваються в Betahaus