top of page
Пошук

24.02.2022 – Спогади коворкінгів України

Цей найважчий рік в житті кожного українця ми пережили завдяки тому, що з самого початку були разом.


І сьогодні ми хочемо згадати, як коворкінги переформатувались та допомогали з перших днів війни.



Creative States в березні запустили Фонд гуманітарної допомоги, який допомагає потрібними контактами чи медикаментами, їжею або одягом, консультаціями, фінансовими донатами або тимчасовим прихистком.


Coworking Platforma організували Центр з надання гуманітарної допомоги у Києві. Всі об’єднались заради допомоги нашим захисникам/захисницям та людям, яким зараз потрібна їжа, ліки та інші речі.


Startup Depot з 2 березня відкрили свої двері та облаштували прихисток для тимчасово переміщених осіб, які були змушені покинути свої домівки та бігти за сотні, а то і тисячі кілометрів від них.


Lift99 28 лютого створили платформу Help99, де кожен міг допомогти або попросити про допомогу. Де також зібрали всі корисні ресурси для українців.


Futura Hub прийняли до себе 140 людей у перші два тижні, які жили у загальному просторі та івент-залі.


Cherdak з перших днів приймали ВПО з усієї країни. Вони поселяли біженців у коворкінгу, школах, кабінетах. Міські ресторани допомагали їжею, волонтери забезпечували одягом. Друзі, партнери, а також резиденти простору допомогали організувати центри притулку.


UNIT.City 24 лютого облаштували бомбосховище в одному зі своїх корпусів, а на початку березня відкрили двері UNIT.Cafe для того, аби захисники нашої держави могли щоденно отримувати гарячі обіди, каву та чай.


І це тільки частина тих ініціатив, що були реалізовані коворкінгами України, задля допомоги один одному.




Ми всі змінились, коворкінги змінились: від місць, де всі працювали, до місць, де всі переживали найстрашніше; від івент-зон до бомбосховищ.


В НАЙСКЛАДНІШИЙ СВІТОВІЙ СИТУАЦІЇ КОВОРКІНГИ ДОВОДЯТЬ, ЩО ЦЕ НАЙАДАПТОВАНІША ТА ГНУЧКА ІНДУСТРІЯ, ЯКА ПОТРІБНА ЗАРАЗ І БУДЕ ПОТРІБНА У МАЙБУТНЬОМУ.


Вся команда асоціації дякує кожному директору, менеджеру, адміністратору, комьюніті-менеджеру

та іншим членам команди за цю підтримку

5 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page