top of page
Пошук

Coworking for Ukraine

Оновлено: 5 жовт. 2023 р.


One Coworking є організацією, що охоплює велику кількість сучасних універсальних робочих просторів у різних куточках Європи. Ми хочемо поділитися з вами ініціативою від One Coworking, яку створили наші іноземні партнери. Її суть в тому, що кожен українець, що постраждав від війни та був змушений покинути рідну країну, може отримати безкоштовний доступ до різноманітних коворкінгів в межах One Coworking. Дана організація запрошує відвідати їхні робочі простори всіх, кому потрібно повернутися до роботи в тихому затишному місці зі сприятливою атмосферою. Отож, ми додаємо перелік робочих просторів, до яких уже можна звернутися. Окрім того, One Coworking закликає повідомити їх щодо інших локацій Європи, які бажали б долучитися за цією ініціативою.

На веб-сайті One Coworking розміщена повна карта локацій. Жовтим позначені робочі простори, що надають безкоштовні столи для тих, хто має український паспорт. Вам слід зв’язатися з ними, щоб забронювати місце. При виборі локацій, позначених синім кольором, вам слід зареєструватися, обравши один коворкінг, та попросити безкоштовний ваучер, використовуючи наступне посилання на форму.





Також дана організація може надати допомогу з пошуком транспорту, ночівлі, короткострокового житла та навіть нової спільноти для спілкування.

4 перегляди0 коментарів

コメント


bottom of page