Книга "Як керувати коворкінгом"

Оновлено: 5 жовт. 2023 р.

Про книгу

Це – всеохоплюючий посібник, який допоможе зрозуміти кожен аспект управління коворкінг простором. Він буде корисним як для тих, хто хоче відкрити новий простір, так і для тих, хто хоче покращити процеси в просторі, яким вони керують. Ця книга була створена командою andcards, яка розробила платформу для управління коворкінгом, що використовується сотнями просторів у 25 країнах. Вони безумовно знаються на тому, як зробити процеси в коворкінг просторі максимально ефективними.

Про andcards

Платформою для коворкінгів andcards користується понад 100 коворкінгів з 25 країн світу. В Україні andcards працює із відомими гравцями ринку: Creative States, Kooperativ, BeeWorking, Futura HUB та інші. andcards — це комплексне рішення для коворкінгів та гнучких просторів, яке допомагає надавати найкращий сервіс резидентам, забезпечуючи доступність будь-якої послуги у декілька натискань. Також andcards дає додаткові можливості для розвитку бізнесу за рахунок того, що веб- та мобільні застосунки можна використовувати як «точку входу» для нових резидентів в маркетингових кампаніях.

31 перегляд0 коментарів