top of page
Пошук

Асоціація коворкінгів України презентувала стратегію на 2024 рік

Оновлено: 10 квіт.




27 березня відбулася презентація стратегії та планів Асоціації коворкінгів України на 2024 рік. 


Засновниця АКУ Вікторія Журбас презентувала основні напрямки діяльності на найближчий рік. Серед них: 

  • залучення нових членів до складу наглядової ради АКУ на 2024/25 роки.

  • розвиток проєкту коворкінг-візи, спрямованого на залучення міжнародних операторів гнучких локацій для обміну досвідом. Нагадаємо, що перший Меморандум був підписаний з іспанською асоціацією коворкінгів. 

  • проведення щорічного дослідження ринку коворкінгів України 2024.

  • дві міжнародні делегації у Мадрид (Іспанія) і Софію (Болгарія) – 27-28 травня і 13-14 листопада відповідно.

  • створення відкритого і ефективного коворкінг-ком’юніті в Україні. 


В межах зустрічі також були підбиті підсумки 2023. За минулий рік Асоціація коворкінгів реалізувала всеукраїнське дослідження коворкінгів,  створила власний YouTube-канал, провела ряд бізнес-нетворкінгів та закритих презентацій, а також коворкінг-тур у Порту. 


Проєктом року стала інтерактивна мапа коворкінгів України, на якій зображені гнучкі локації, що працюють. В планах додати актуальну інформацію про наявність укриття або найближчу відстань до безпекового місця. 


Людиною року Асоціації стала Анастасія Качан, експерт CBRE Ukraine з комерційної нерухомості, та голова наглядової ради АКУ 2024/25.


Крім того, Асоціація продовжує активну діяльність на міжнародній арені: залучаючи до співпраці європейські інституції, research-центри та приймаючи участь у профільних конференціях. 


Ми вкотре дякуємо нашим партнерам: CBRE Ukraine, Spacebring, Avalon, logitech, IT Cluster та drivovo, нашим поточним членам, та запрошуємо нових до нашої коворкінг-родини. 


Детально з презентацією можна ознайомитися за посиланням: https://docs.google.com/presentation/d/1dtPfehTcW6iHGmYfdGI3Yb6eJovLIDatU2tXkwFLdNA/edit#slide=id.g2bb2fb24493_0_82


55 переглядів0 коментарів

Commentaires


bottom of page