Підсумки Coworking Ukraine 2021

Coworking Ukraine 2021 була дуже насиченою: корисною інформацією, безліччю практичних відомостей та знань, активним нетворкінгом та по-справжньому цікавими гостями: спікерами та учасниками.

Того дня були презентовані результати першого всеукраїнського дослідження коворкінгів та гнучких офісів, яка було проведене спільними зусиллями Асоціації коворкінгів, компаній CBRE та andcards і URE club. Вперше відбулось нагородження переможців відкритого голосування «Народний коворкінг», яке започаткували Асоціація та медіа про технології dev.ua. На другий день заходу відбулась екскурсія для бажаючих коворкінгами Києва.

Під час виступів та сессій питань та відповідей, а також у неформальному форматі обговорювали ринок коворкінгів України: його загальний стан, ситуацію після хвилі локдаунів та перспективи розвитку. А також:

• поговорили про технології в коворкінгах,

• визначили, чому резиденти обирають саме гнучкі рішення;

• дізнались, де можна відкрити коворкінг.

Пропонуємо вашій увазі презентації спікерів конференції.

Також під час конференції відбулась церемонія вручення премії “Народний коворкінг”. Це – перше в історії України по-справжньому народне голосування, яке провели Асоціація коворкінгів разом із dev.ua – медіа про технології, інновації та винаходи. Ми опитали резидентів коворкінгів України, щоб зрозуміти, які локації найкраще працюють зі своїм “внутрішнім клієнтом”, чим приваблюють та утримують команди українських локацій своїх орендарів та наскільки резиденти готові радити друзям та знайомим власні коворкінги.

Coworking Ukraine 2022 відбудеться наступного року у Львові. Вже відкрито реєстрацію на захід.

4 перегляди0 коментарів