Save the date! 23 вересня — конференція Coworking Ukraine

• Найважливіше: конференція «Coworking.Ukraine» відбудеться 23-24 вересня у просторі INVERIA (Київ, вул. Володимирська, 49А). Дводенна подія включатиме в себе не лише доповіді та виступи дуже крутих та відомих спікерів, але й нетворкінг зі справжніми однодумцями (NB: заціни! Можливо, вперше можна не пояснювати, що таке open space чи smart office – тут реально всі це знають), а також – екскурсію локаціями Києва, де на твої питання зможуть відповісти засновники, менеджери та члени керуючих команд.

Подробиці: програма, пакети та інформація

Насправді, історія цієї конференції почалась раніше за весну 2021 року – приблизно, у 2012 році, коли у Києві відкрився перший спільний простір, який назвали коворкінгом. З того моменту цей новий сегмент ринку зростав та розвивався, ставав на ноги та створював свої правила, радів новим відкриттям та проводжав тих, хто не втримався, радів розвитку стартап-екосистеми та перечікував буревії пандемії. Багато відбулось, однак коворкінги та гнучкі простори України посіли своє місце на ринках: нерухомості, гостинності, конференц-сервісу, економіки знань та багатьох інших.

Кількість коворкінгів в Україні зростає, ринок стає все більш привабливим, до нього із цікавістю приглядаються інвестори, експерти і потенційні резиденти. Для того, щоб обговорити історію та очікування від ринку, поділитись досвідом та познайомитись, а також обговорити майбутнє – Асоціація коворкінгів України запрошує на першу в історії України дводенну конференцію Coworking Ukraine. Щоб дізнатись все, що варто знати про коворкінги.

Навіщо йти?

По-перше, ми представимо результати першого всеукраїнського дослідження коворкінгів та гнучких просторів. По-друге, розповімо про наступне:

• що очікувати тим, хто планує відкрити коворкінг;
    • як перетворити нерухомість на коворкінг і чому слід почати саме зараз;
    • чи варто створювати франшизу коворкінгу, що працює;
    • яким має бути коворкінг для бізнесу і як зберегти в ньому корпоративну культуру;
    • де саме шукати клієнтів та що змінилось у їхніх запитах за останній рік;
    • завдяки чому можна виростити сильну спільноту.

По-третє, відповімо на питання, чому качечки стали емблемою конференції (цю інтригу ми триматимемо максимально довго).

Програма Конференції та реєстрація –за посиланням

Друзі заходу

До нас вже долучилась низка компаній-партнерів, які поділяють нашу захопленість цим надзвичайно перспективним ринком, та які підтримують його розвиток. Серед них хочемо виділити “Золотого партнера” конференції – компанію Smart Security.

Також партнером конференції стала платформа для коворкінгів andcards: універсальне рішення  для автоматизації виставлення рахунків, спілкування з резидентами, надання бонусів та послуг.

Ці компанії допомагають зробити роботу будь-якої локації безпечною та ефективною. І поки все це працює ти можеш відвідати конференцію Coworking Ukraine.

До зустрічі!